Svårt att hitta inspiration till sommarens garderob?

Svårt att hitta inspiration till sommarens garderob?

Du känner säkert till känslan när du står framför spegeln och inte vet  vad du ska sätta på dig. När det gäller marketing till snygga kläder finns det många aktörer, så lugn du ska nog hitta inspiration.   Inspirationskällor till din sommargarderob: -Inspirationskälla nr 1 är såklart olika modemagasin. Det är också ett bra sätt

Du känner säkert till känslan när du står framför spegeln och inte vet  vad du ska sätta på dig. När det gäller marketing till snygga kläder finns det många aktörer, så lugn du ska nog hitta inspiration.

 

Inspirationskällor till din sommargarderob:

-Inspirationskälla nr 1 är såklart olika modemagasin. Det är också ett bra sätt att få en överblick på vad som rör sig inom modevärlden.

-Influencermarketing. Detta begrepp har flera olika betydelser. Det kan vara sk ”vanligt folk” som påverkar andra hur de klär sig och shoppar men det kan framförallt vara kändisar. I Sverige ligger Kenza Zouiten i topp när det gäller mode, tätt följd av Janni Delér. Om det inte är några namn du känner till kan det vara på tiden att kolla upp dessa influencers. Du kommer garanterat få en massa idéer till din garderob. Större namn att lägga på minnet är Alexa Chung och Danielle Bernstein. Alexa Chung har hela 2,9 miljoner följare.

– Se på vänner. Kanske har du en vän som är modeintresserad. Kopiera rakt av är inte så bra idé men varför inte låta dig inspireraras av en snygg kjol och köpa en med liknande snitt eller mönster?

-Om du är aktiv på sociala medier finns det verkligen massor med idéer att hämta på facebook eller instagram i olika modegrupper. Det är vanligt att konsumenter påverkar andra konsumenter. Att se hur vänner klär sig på facebook kan också ge dig nya idéer. Detta kallas mikro-influencers och ibland kan det vara mer inspirerande och idégivande än att se hur kändisar klär sig.

-Sist men inte minst, sätt dig  på ett café och studera folk som går förbi, helst i en större stad.

Nu är det bara en sak kvar, invänta sommarvärmen och du är förhoppningsvis klar till att visa upp din nya garderob!

redaktionen
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel