Hitta rekommendationer om du ska bygga hus

Hitta rekommendationer om du ska bygga hus

Har du köpt en tomt för att bygga ett eget hus? Försöker du att förverkliga en dröm som du haft länge? Då är du en av många svenskar som tar sig an ett sådant grundligt och stort projekt. Onekligen finns det väldigt mycket att tänka på innan ett husbygge startas. Arkitekter ska kontaktas, planlösningar ska

Har du köpt en tomt för att bygga ett eget hus? Försöker du att förverkliga en dröm som du haft länge? Då är du en av många svenskar som tar sig an ett sådant grundligt och stort projekt. Onekligen finns det väldigt mycket att tänka på innan ett husbygge startas. Arkitekter ska kontaktas, planlösningar ska ritas, bygglov ska det ansökas om mfl. Listan är mycket längre än så, här beskrevs det bara några av startpunkterna. En extra viktig aspekt att ha i åtanke är byggföretaget du väljer att arbeta med. Hur hittar du ett bra sådant när marknaden är fylld med så många och olika aktörer? Genom att leta efter referenslistor och rekommendationer. Anebyhus är ett av företagen som har en del att visa dig som kund. Mer om företaget finns att läsa i nästa rubrik.

Anebyhus och dess historia

Anebyhus firar 75 år i byggbranschen. De tillverkar och bygger prefabricerade styckehus för privatpersoner. De erbjuder också grupp-, och volymhus. Anebyhus står för 3 stilar hus, nämligen klassiskt, modernt och sekelskifte. 60 husmodeller kan du välja mellan och 1 000 olika möjligheter när det kommer till exteriör och interiör. Denna stora variation grundas i samarbetet företaget och inredningsarkitekter emellan. Resultatet är särskiljande och intressanta lösningar som passar olika klinter och målgrupper. Anebyhus är en del av Anebygruppen som omfattar andra företag verksamma i byggbranschen.

Digitaliserade husvisningar

Något utmärkande med Anebyhus är deras virtuella husvisningar. Utan att ens vara kund i företaget kan du enkelt besöka dess hemsida och få en tur i utvalt hus. Genom att ge dig möjligheten att titta närmare på husmodeller och interiör tycks företaget skapa en bra förutsättning för ett framtida köp. Varför? För att du som kund vet exakt vad du får när du väljer en viss modell och typ av bygge. Ett skräddarsytt hus som precis ska ritas av en arkitekt kan inte ge dig samma överblick.

Redaktion
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel