Att handla till honom på ett enkelt sätt

Att handla till honom på ett enkelt sätt

Fyller han år? Har han fått ett nytt och bättre jobb eller vill du bara överraska honom och visa din kärlek? Oavsett orsaken kommer du säkerligen att behöva köpa något fint till din man. Valet är stort! Vad ska det bli? Kläder, kosmetika eller kanske något för verktygslådan? Blir det en dyr present eller något

Fyller han år? Har han fått ett nytt och bättre jobb eller vill du bara överraska honom och visa din kärlek? Oavsett orsaken kommer du säkerligen att behöva köpa något fint till din man. Valet är stort! Vad ska det bli? Kläder, kosmetika eller kanske något för verktygslådan? Blir det en dyr present eller något mer ekonomiskt? Tack vare Internet kan vi damer handla på ett mycket snabbt och enkelt sätt idag. Det går att hitta allt på nätet från boxershorts till någon accessoar som kan komma väl till hands om han till exempelvis har en hobby.

Förutom den digitala handeln finns det ytterligare något som underlättar våra inköp och det är kreditkortet. Att betala med ett kreditkort tar bara några minuter och gör livet lite lättare. Hur hittar man rätt kreditkort på en marknad som erbjuder så passa många och olika alternativ? Kanske får du ett kreditkortserbjudande från din bank som du är kund hos? Eller tittar du kanske på någon jämförelsesida som Hittakreditkortet.se där det finns sammansatt information gällande olika kreditkort och deras förmåner? Ja, det finns lite olika sätt att göra sitt val. Inget av dem är mer rätt än det andra.

Välj butiker som samarbetar med kortutgivaren

Låt oss säga att du redan äger ett kreditkort och gärna vill köpa en present till din älskade. Här kommer några bra tips som kan göra inköpet lite förmånligare:

  • Välj en webb-, eller fysisk butik som kortutgivaren redan samarbetar med. Varför? Jo, oftast innebär sådana typer av samarbeten exklusiva offerter eller förmånligare priser.
  • Bestäm dig ifall du vill köpa klädesplagg eller någon annan present innan du börjar titta på kortutgivarens samarbetspartners
  • Du kan enkelt anpassa ditt val till butikerna som kreditkortet har i samarbetslista och utgå ifrån dem
  • Gör ett inköp som kan ge dig poäng. Många kort belönar varje inköp genom att ackumulera poäng. Dessa kan senare leda till extra förmåner beroende på kort och utgivare.

För och emot kreditkortet

Självklart finns det både anhängare och motståndare när det kommer till användningen av ett kreditkort.

Vilka är fördelarna med att äga ett kreditkort? Framför allt ger det dig flera möjligheter till att handla när du inte har pengar på kontot eller något sparkapital. Du kanske behöver köpa något för hemmet eller planerar att helt enkelt unna dig något fint för att inte tala om den där presenten (till honom) som vi diskuterat i artikeln. Kreditkortet kan förenkla livet på ett sätt så få andra finansiella produkter kan. Genom att ha en kredit varje månad vet du vilka ekonomiska möjligheter du har utöver den vanliga lönen. Det är något väldigt positivt som oftast gynnar dig. Ett kreditkort kan vara väldigt användbart vid oförutsedda utgifter. Många väljer att använda sitt kreditkort enbart när det dyker upp en viktig men oplanerad utgift. Ett kreditkort tillför oftast många förmåner i form av matpoäng, flygpoäng, exklusiva erbjudanden i affärer och andra former av intressanta offerter. Dagens kreditkort är skräddarsydda för olika konsumentsegment. För dig som flyger mycket finns kreditkort som ger en plats i VIP lougen. För dig som kör mycket finns det bensinkort med rabatterade gaspriser osv. Dessutom har du möjligheten att använda krediten under en räntefri period. Du kan enkelt betala tillbaka pengarna utan någon ackumulerad ränta.

Vilka är nackdelarna då? Ett kreditkort kan ses som en from av ett lån. Ifall du använder dig av krediten men inte betalar tillbaka i tid förekommer det extra utgifter. Om du missar flera betalningar kan utgivaren begära en betalning via Kronofogden vilket är väldigt dyrt och långt ifrån trevligt. Så trots alla fördelar medför ett kreditkort skyldigheter som du inte kan förbigå med lätt hand.

Redaktion
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel