Garderobsdesign och smarta val

Garderobsdesign och smarta val

Som modeintresserad, har man av uppenbar grund som regel ganska mycket kläder och accessoarer. Trots det är det många som ibland känner att man står i en situation, där ett plagg man göra vill använd förbliver nästan oanvänt. Och orsaken kan ofta vara, att man helt enkelt inte har något annat som matchar plagget på

Som modeintresserad, har man av uppenbar grund som regel ganska mycket kläder och accessoarer. Trots det är det många som ibland känner att man står i en situation, där ett plagg man göra vill använd förbliver nästan oanvänt. Och orsaken kan ofta vara, att man helt enkelt inte har något annat som matchar plagget på rätt sätt. Även om man älskar mode, och därför gärna köper mycket kläder, så har de flesta en eller annan budgetbegränsning. De dyraste kläderna, är dock alltid dem som man aldrig får använt innan de går ur mode och man rensar bort dem.

Skapa struktur i din garderob

När vi skriver garderobsdesign, så menar vi egentligen primärt det sätt som man sammansätter sin garderob. Den kombination man har av smarta basplagg, tillsammans med unika och intressanta plagg eller accessoarer. Ju mer man kombinera, ju fler möjligheter får man till att använda de plagg som bliver favoritplagg. Om man är intresserad i mer än en modestil, och gillar att experimentera, kan detta vara extra utmanande. Men för att få hjälp till att kontinuerligt hålla en smart garderobsdesign, så kan man se till att den fysiska utformningen av garderoben är smart.

System och struktur

Det man bör göra, är att se till att man hela tiden har överblick. Hur man bäst gör detta, kan variera efter behov, personlighet och livsstil. Men som regel är det en fördel om man har en eller annan form för system i sin garderobsinredning. Något ganska få gör i sin garderob, men som faktisk kan hjälpa ganska mycket, är att sätt upp skyltar. Man kan köpa några billiga skylthållare och löpande skriva indexskyltar som talar om vilka plagg man faktisk har, och som ligger på respektive plast. Detta kan hjälpa en att köpa rätt typ av plagg när man är ute och shoppar. Det hjälper även på det faktum, att det kan vara svårt med överblick på grund av att den del plagg nästan alltid ligger i tvättkorgen.

redaktionen
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel