Modekläder i present?

Modekläder i present?

Vem gillar inte modekläder? Kanske någon i familjen, men bland vännerna är ni ganska överens, eller hur? Det är inte bara känslan när man vet att stilen sitter mitt i prick, när färgerna är rätt och självkänslan växer flera enheter. Det är hela grejen runt det också. Att shoppa förstås, men också att göra det

Vem gillar inte modekläder? Kanske någon i familjen, men bland vännerna är ni ganska överens, eller hur? Det är inte bara känslan när man vet att stilen sitter mitt i prick, när färgerna är rätt och självkänslan växer flera enheter. Det är hela grejen runt det också. Att shoppa förstås, men också att göra det ihop.

Shoppingparty

Ett sådant kan man ju sätta ihop på många sätt. Ett par goda vänner, gärna flera, kreditkort, fika, skratt och glam – och modeaffärer. Ska ni springa på stan ihop? Eller ska ni vara hemma och surfa? Vi har ännu ett förslag. Har du vänner som bor långt bort och där det är svårt att träffas pga avstånden? Har ni tänkt på att face-tajma och shoppa? Var sitt vardagsrum, var sin padda, var sin dricka – samma modeintresse. Och så tittar ni igenom sidorna ihop, fast på var sitt håll?

Spara pengar på leveranserna genom att få allt skicka paketet till en adress. Eftersom ni bor en bit ifrån varandra kanske ni behöver skicka fynden vidare i olika paket. Klickar ni här kommer ni till en sida där olika fraktbolag jämförs, så ni lätt hittar billigaste alternativet.

Även om man gillar mode, kan man ha olika stil och smak. Håller ni sådana här shoppingparties med jämna mellanrum, håller ni också koll på varandras stil. Det kan vara en stor fördel när det är dags att skicka presenter.  Om det rör sig om födelsedag, jul eller bara för att, är det alltid kul att kunna ge något man vet den andra kommer att bli riktigt glad över att få. Med face-tajm parties kommer du att ha fullständig koll. Flera nätbutiker låter dig skicka varan direkt till mottagaren, medan fakturan eller kvittot skickas till dig. Och vill du ha hem modekläderna till dig först, för att kontrollera dem, kan du alltid skicka vidare själv.

 

 

redaktionen
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel