En snygg keps för vardagsbruk

En snygg keps för vardagsbruk

Inom mode idag, är det vanligt att ha en snygg keps på huvudet. Det är inte fel att satsa på att ha olika kepsar, så att du har en för varje tillfälle. Om du vill satsa på en snygg vardagskeps, så kan en så kallad trucker keps vara något för dig. Denna keps känns igen

Inom mode idag, är det vanligt att ha en snygg keps på huvudet. Det är inte fel att satsa på att ha olika kepsar, så att du har en för varje tillfälle. Om du vill satsa på en snygg vardagskeps, så kan en så kallad trucker keps vara något för dig. Denna keps känns igen på att det är nät baktill. En riktigt snygg modell är Goorin Bros black panther. Den har då så klart det luftiga nätet baktill samt att motivet fram är en svart panter. Inom Goorin Bros finns det även andra snygga djurmotiv att välja mellan.

Om du är ute efter att köpa en snygg keps för vardagsbruk, så kan du med fördel göra det hos MyHat. De har många olika kepsar, av många olika märken och modeller. Sedan har de även mössor och hattar med!

Satsa på en snygg keps

En snygg keps på huvudet, det är alltid rätt. Det är en perfekt modeaccessoar att ha, vid alla tillfällen. Det är bara att välja rätt sorts keps! Sedan är ju en keps inte bara snygg, utan den är praktisk med. Den skyddar ögonen mot solen, samt att du lätt kan dölja en dålig hårdag under den! En keps kan du matcha med dina kläder, eller välja en unik modell som sticker ut och gör så att säga pricken över i:t på din outfit för dagen. Idag finns det ju även så många modeller av kepsar att välja mellan samt även en massa färger och motiv. Det gör att det finns en keps för alla och för alla tillfällen.

Vad för keps som passar dig, det vet du bäst. Du kan välja en snygg trucker keps som en Goorin Bros black panther, eller så satsar du på en basebollkeps, eller kanske en snapback? Eller varför inte satsa på att en av varje?

Redaktion
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel