Guiden till en Plus size klänning eller byxorna som gör susen

Guiden till en Plus size klänning eller byxorna som gör susen

Skapa en garderob efter dig och vad du trivs. Framför med vad som passar just din kroppsform och inte efter rådande mode. Du skapar själv ditt eget mode. Välj tunna tyger! Tunnstickat framför grovstickat för att undvika en känsla av tält och istället framhäva formerna. Välj kvalitet framför pris. Kvalitet gör att tyget faller bättre

 1. Skapa en garderob efter dig och vad du trivs. Framför med vad som passar just din kroppsform och inte efter rådande mode. Du skapar själv ditt eget mode.

 2. Välj tunna tyger! Tunnstickat framför grovstickat för att undvika en känsla av tält och istället framhäva formerna.

 3. Välj kvalitet framför pris. Kvalitet gör att tyget faller bättre på kroppen och plaggen sitter oftast bättre än vanlig jersey. Det medför att plaggen håller längre och det jämnar ut prisskillnaden. Att välja exempelvis en Plus size klänning i den kvalitet som faller smickrande på kroppen lönar sig för både trivsel och utstrålning.

 4. Följ din egen form! Välj kläder som passar just din form på kroppen. Då ger det sig naturligt att du varken väljer för tight eller för löst.

 5. Använd shapingunderkläder att bära under din outfit för att lyfta, hålla in och även framhäva fina kurvor.

 6. Framhäv ditt bästa! Visa det du är stolt över och det du har med hjälp av spets, snygg dekoltage, detaljer och strass, slits och låga axlar.

 7. Hög midja och raka ben smickrar figuren.

 8. Ifall det finns kurvor är det perfekt med en Plus size klänning med omlott och urringning. Det ger ett läckert intryck.

 9. Med hjälp av vertikala linjer, mörka sidopartier och omlott i midjan så skapar det illusionen om en fast kropp som både är kurvig och smäcker på samma gång. Det bästa helt enkelt.

 10. Undvik fyrkantigt och allt för stort. Det förstorar!

 11. Långa ärmar gör att hela kroppen ser längre och slankare ut.

Coolt mode i större storlekar

Visa dina kvinnliga kurvor med stolthet! Här kommer några kurviga tips med hjälp av en och annan Plus size klänning!

Att tighta klänningar med mönster inte skulle vara bra för en kurvig figur är en myt. Det gäller att hitta rätt modell som framhäver på bästa sätt. Ifall höfterna är breda så passar axelbandslösa klänningar. V-ringning är mest smickrande då den förlänger och framhäver en fin urringning.

Svarta klänningar är bra att ha då något ska döljas och det är alltid läckert med den lilla svarta att ta fram ibland vid festligare tillfällen. Din figur kommer att förlängas ifall sömmarna är vertikala och en klänning med ärmar ger ett smäckert intryck. Tänk på att även denna typ av plagg finns i modellen Plus size klänning utan att det tar bort det sexiga.

Omlottklänningar kallas även wrap-klänningar och har varit en hit sedan sjuttiotalet. Skärningen är mycket smickrande för figuren då midjan betonas med de diagonalt överlappande delarna. Detta skapar i sin tur en väldigt fin urringning och snygg slits. Elastiska tyger är att föredra och ett plus är att de är riktigt sköna.

En tight Plus size klänning med ett brett skärp i midjan tar bort ett par oönskade valkar samtidigt som det skapar en vacker silhuett då midjan markeras.

Här kan det vara en fördel att använda underkläder såsom shapewear. Det jämnar ut och ger dig en mer trivsam känsla.

Redaktion
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel