Varför välja LED-lampor och glödlampor?

Varför välja LED-lampor och glödlampor?

Idag rekommenderas det ofta att man ska byta till LED hemma så väl som på kontoret. Att välja glödlampor med LED är smart. Det gör att du kan spara pengar och förbättra miljön. LED-lampor är lätta att installera i befintliga socklar och du kan börja njuta av betydande besparingar direkt. LED är mycket energieffektiv –

Idag rekommenderas det ofta att man ska byta till LED hemma så väl som på kontoret. Att välja glödlampor med LED är smart. Det gör att du kan spara pengar och förbättra miljön. LED-lampor är lätta att installera i befintliga socklar och du kan börja njuta av betydande besparingar direkt.

LED är mycket energieffektiv – mindre värme, mer ljus, lägre kostnad

Använd mindre el för samma ljuseffekt – 85 % mindre el jämfört med konventionell belysning och cirka 18 % mindre el jämfört med lysrör. I världen förbrukas cirka 20 % av elen i belysning. LED kan ha stor inverkan på din energianvändning. Besparingarna ökar inom områden som säkerhet, där lamporna är tända under längre perioder. Det genomsnittliga EU-hushållet har 24 lamppunkter och det finns ett LED-alternativ för nästan alla. Företag kan göra stora besparingar samtidigt som de kan bli mer gröna.

Perfekt för företag

Att byta till LED är mycket ekonomiskt när det gäller företag. Det eftersom att det ger lägre energikostnader. det ger även lägre underhålls- och rengöringskostnader. Sedan ger det även bättre ljus till de anställda som i sin tur oftast blir mer produktiva.

LED-lampor håller mycket längre – sparar ännu mer

Vanligtvis har LED-lampor en livslängd på 25 000 timmar – det vill säga över 22 år om de används i 3 timmar per dag. Dessutom, utan glödtråd, är LED-lampor mer robusta. Detta kommer att resultera i att du sparar pengar på utbyte av lampor. Konventionella glödlampor håller cirka 1 000–2 000 timmar (1–2 år) och vanliga lysrör cirka 6 000–15 000 timmar (6 till 13 år). Kostnaden för LED har sjunkit under de senaste åren, vilket har lett till en avsevärd minskning av återbetalningstiden till bara några månader för de flesta lampor.

Om du vill hitta bra LED glödlampor till bra pris, för hemmet, eller kontoret, så rekommenderar vi LED Mega store!

Redaktion
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel