Vem kan rekommendera rätt badrumsspegel?

Vem kan rekommendera rätt badrumsspegel?

Badrumsspegeln spelar stor roll för badrummet. Den kan skapa ett djup som ändrar rumsuppfattningen samtidigt som den reflekterar ljus. Vem kan rekommendera rätt badrumsspegel? Här kommer några bra tips om vem du kan vända dig till när du behöver råd vid ditt val: En interiörsdesigner Internetguider Expediter i en möbel och interiörsbutik Kundtjänst om du

Badrumsspegeln spelar stor roll för badrummet. Den kan skapa ett djup som ändrar rumsuppfattningen samtidigt som den reflekterar ljus.

Vem kan rekommendera rätt badrumsspegel? Här kommer några bra tips om vem du kan vända dig till när du behöver råd vid ditt val:

  • En interiörsdesigner

  • Internetguider

  • Expediter i en möbel och interiörsbutik

  • Kundtjänst om du väljer att köpa din badrumsspegel på nätet

  • Vänner eller bekanta som redan inrett badrummet

När du väljer en badrumsspegel

Oavsett om du väljer speglar för vardagsrummet eller badrummet så finns det en huvudregel du måste följa och det är att ta hänsyn till utrymmet där de ska placeras. Egentligen finns det inga gränser om spegelns storlek och form. Det är upp till dig att bedöma ifall den utvalda spegeln kommer att sitta fint på sin utvalda plats.

De flesta väljer fyrkantiga speglar även om de runda har blivit en het trend. Ytterligare en populär tendens är att införskaffa en badrumsspegel med inbyggd belysning. Om du tillhör den sistnämnda gruppen av belysningsentusiaster måste du tänka på att spegeln ska vara godkänd för våtrum. Den ska nämligen tåla stänk utan att någon i hemmet riskerar för att få stötar.

Hur högt ska badrumsspegeln hänga?

Hur högt bör badrumsspegeln hänga? Tumregeln lyder att spegelns mitt ska hänga i ögonhöjd på den kortaste vuxna personen i hemmet. Vad sker om det är en stor skillnad mellan den kortaste och den längsta familjemedlemmen? Då är det bäst att kontrollera att den längste kan se hela sitt ansikte när denne står framför spegeln. Det är en bra lösning för hela familjen. På det sättet kan alla ha en användning av badrumsspegeln.

Vid behov av flera tips eller råd kan du, som det nämndes tidigare i inlägget, läsa genom guider publicerade på nätet eller kontakta en designer som har erfarenhet av badrumsinredning.

Redaktion
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel