Hitta din perfekta bh

Hitta din perfekta bh

Det är inte alltid det lättaste att köpa en ny bh. Det finns ju en hel del olika modeller så det är en del att tänka på. Det för att du ska hitta den rätta modellen för dig. Idag finns det ju bh med push upp och utan så väl som det finns bh med

Det är inte alltid det lättaste att köpa en ny bh. Det finns ju en hel del olika modeller så det är en del att tänka på. Det för att du ska hitta den rätta modellen för dig. Idag finns det ju bh med push upp och utan så väl som det finns bh med bygel och bygelfri bh. Det viktiga är att hitta en bh som du känner är bekväm att bära samt att du ser till att ha rätt storlek.

Lös vanliga bh-problem

För att din bh ska sitta bekvämt så är det väldigt viktigt at den passar bra. Det finns en del problem man kan uppleva att man har med sin bh. Det kan vara att axelbanden glider av eller att bandet bak åker upp mellan skulderbladen. Om det är så att du tycker att axelbanden hela tiden glider av axlarna så beror det i de flesta fall på att de är för långa. Testa att minska dem. Om de fortsätter glida av, då är det antagligen fel modell för din kropp.

Är det så att bandet bak åker upp mellan dina skulderblad? Det kan bero på att axelbanden sitter för tajt eller att du har för stor omkrets på bandet. Testa att spänna åt.

Vilken bh passar dig?

Det finns som sagt många modeller att välja mellan idag. Om du vill ha extra stöd är det bra med en bygel-bh. Om du inte är ett fan av det, så finns det bygelfri bh med, som är bekväma. Tänk på att välja rätt storlek på både omkrets och kupa. Det bästa är att du mäter din kropp runt bysten. Sedan jämföra med tabeller för att se vad du bör satsa på. Sedan är det även bra att testa den bh du ska köpa, så att du vet att den sitter som den ska.

Redaktion
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel