Matkompaniet är experten på matvaror

Matkompaniet är experten på matvaror

Under den senaste tiden har det har blivit allt mer trendigt att beställa mat på nätet. Idag finns det en mängd olika företag som erbjuder hemleverans av matvaror, och dessa företags antal bara fortsätter att öka. Här kommer vi att ta en titt på det ledande företaget inom branschen – Matkompaniet som har en lång

Under den senaste tiden har det har blivit allt mer trendigt att beställa mat på nätet. Idag finns det en mängd olika företag som erbjuder hemleverans av matvaror, och dessa företags antal bara fortsätter att öka.

Här kommer vi att ta en titt på det ledande företaget inom branschen – Matkompaniet som har en lång erfarenhet av att leverera högkvalitativa produkter till sina svenska kunder.

Matkompaniets långa erfarenhet

Det är omöjligt att hitta ett mer professionellt företag med lika lång erfarenhet. De har varit ledande inom grossisthandeln sedan 90-talet, och för några år sedan öppnade de upp för den privata marknaden. Tack vare deras professionella team och väl funktionerande service är Matkompaniet utan tvekan det företag som rankas högst i kategorin “nöjda kunder”.

Väl organiserat sortiment

Varför Matkompaniet är så populärt beror på att de erbjuder en hel del olika produkter där alla produkter som finns tillgängliga är utvalda med omsorg. Man förstår genast att “kvalitet framför kvantitet” är deras motto, och det märks absolut att de erbjuder en hel del speciella produkter som inte kan hittas i andra affärer.

En stor fördel är även att internetsidan är väl kategoriserad och man hittar lätt det man letar efter. Man kan filtrera varorna på flera olika sätt:

 • Enligt avdelning

 • Enligt varumärke

 • Enligt märkning

 • Enligt diet

Den perfekta gåvan

En av Matkompaniets specialiteter är deras populära Matgåva. Det finns färdigt utvalda paket av olika produkter som tillsammans skapar den perfekta gåvan. Att dessa presentboxar garanterat aldrig är tråkiga, utan alltid innehåller något som är lite extra, är förstås en stor bonus.

Matgåvan är en häftig och unik smakupplevelse som kan uppskattas av även de mest petiga personerna som finns. Det är den perfekta presenten att ge till i princip vem som helst:

 • Familj

 • Vänner

 • Företagsgåva

Dessutom levereras gåvan till valfri adress och med en personlig önskan på begäran. Ingen stress med att själv behöva lämna över presenten till mottagaren. Det enda man behöver göra är att göra några enkla klick på hemsidan, betala, och så var det klappat och klart! Deras snabba och säkra leverans är dessutom ett stort plus som uppskattas av kunderna.

Lättillgängliga recept

Att försöka hitta på veckans meny kan skapa huvudvärk hos många personer. Det har Matkompaniet fattat och har därmed skapat en lösning på detta ständigt återkommande problem.

Förutom matvaror finns även en mängd olika recept tillgängliga på deras webbsida som man kan inspireras av. Dessa recept är inte bara de där vardagliga simpla Svensson-maträtterna, utan det finns även alltid något lite extra som är inkluderat. Precis som med resten av Matkompaniets tjänster ser man även här att recepten är utvalda med omsorg och enligt olika kategorier:

 • Drinkar

 • Kött

 • Fisk

 • Vegetariskt

 • Kyckling

 • Mellanmål

 • Dessert

 • Godis

Kundservice på topp

Som tidigare nämndes är majoriteten av kunderna extremt nöjda med Matkompaniets service. Det är inte bara produkterna som är av hög kvalitet, utan även deras villkor är klara och tydliga gällande bland annat problem som uppstår.

Det betyder att det inte finns plats för förvirring, och Matkompaniet tar bland annat sitt ekonomiska ansvar ifall varan försvinner eller skadas under leveransen.

Redaktion
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel