Silversmycken är bra accessoarer

Silversmycken är bra accessoarer

När man talar om mode så är det inte bara kläderna som är viktiga. Det är minst lika viktigt med rätt sorts accessoarer. Just smycken är bra accessoarer. Vad för typ av smycken som passar dig, det vet du själv allra bäst. Men, silversmycken är ofta ett bra alternativ. Det eftersom det går att kombinera

När man talar om mode så är det inte bara kläderna som är viktiga. Det är minst lika viktigt med rätt sorts accessoarer. Just smycken är bra accessoarer. Vad för typ av smycken som passar dig, det vet du själv allra bäst. Men, silversmycken är ofta ett bra alternativ. Det eftersom det går att kombinera med de flesta outfits. Det går lättare att matcha silversmycken än till exempelvis guldsmycken. Sedan är det även lätt att matcha silver med andra smycken. Om du är sugen på att köpa nya smycken i detta material, hitta det perfekta silver halsband här. Silver är ett material som aldrig går ur tiden. Det blir aldrig omodernt. Dessutom är silver inte allt för dyrt heller, så det går att hitta smycken i detta material till bra pris.

Sköt om dina smycken

Oavsett om du har valt silversmycken eller smycken i andra material så är det viktigt att ta hand om dem på bra sätt. Det för att de ska hålla längre. Silver och guld kan du oftast göra rent samt putsa själv, men köper du smycken i stål så måste du låta en guldsmed polera dem. Du som har smycken med ädelstenar, Swarowski och cubic zirconia, du kan köpa något som heter dazzel stick, för att få stenarna att glänsa. Tänk även på att förvara alla dina smycken i ett skrin eller liknande då du inte har på dig dem. Det så att de inte repas i onödan för att de ligger framme. För att dina smycken ska hålla längre är det även bra att ta av dem då du ska sova, diska, duscha, bada och så vidare. Olika smycken kan även ha en ytbehandling. Sådana försvinner med tiden och då kan det vara bra att lämna in dina smycken för ny ytbehandling. Det handlar om bland annat förgyllning, oxidering och mattering.

Redaktion
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel