Vad är viktigast i ditt liv – mode eller inredning?

Det kan vara en svår fråga att ställa sig men det är kanske inte alltid säkert att du behöver gå på kompromiss med någon av delarna. Med lite snille kan det gå att få lika mycket av både delar. Tricket är många gånger att tänka över vad man behöver köpa nytt och vad man kan

Det kan vara en svår fråga att ställa sig men det är kanske inte alltid säkert att du behöver gå på kompromiss med någon av delarna. Med lite snille kan det gå att få lika mycket av både delar. Tricket är många gånger att tänka över vad man behöver köpa nytt och vad man kan köpa begagnat.

Tänk smart

Om du har ett specialintresse inom inredning som exempelvis bronsfigurer kan du ha tur att hitta dem begagnat på loppmarknad men då ska du verkligen ha tur och ha letat grundigt. Just ett sånt specialintresse som exempelvis bronsfigurer kan vara lättare att hitta på nätet, se här exempelvis. Har du en äldre släkting kanske du kan få lov att ta en runda på vinden och se vad du kan hitta för saker. Har du släktingar som flyttar kan de vilja bli av med saer och du kanske har tur att hitta en gammal möbel eller inredningsprylar som passar just dig.

Då kan det vara desto lättare att hitta begagnade kläder runtomkring. Är du ute och reser kan det vara en ypperlig idé att se sig om efter nya spännande plagg. Kanske har du tur att hitta ett plagg som kan vara svårt att få tag på här hemma men som är mindre eftertraktat i ett annat land. I bland har man tur!

Andra alternativ är att se på vissa appar där det på senare år har blivit populärt att sälja avlagda plagg som man av olia anledningar inte längre använder.

Det finns såklart också återvinningsbutiker du kan fynda i här hemma som exempelvis ”Myrorna”.

Om du följer några av ovanstående råd är du en liten bit på väg mot att kunna inreda ditt hem som du vill samtidigt som du kan köpa de kläder du gärna vill ha!

Redaktion
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel