Så väljer du rätt jacka

Så väljer du rätt jacka

Nu är det många som står inför ett val av jacka, som helst ska kunna bäras resterande del av hösten samt även till vintern. Kanske det är läge att investera i en lång dunkappa herr, som håller dig varm, eller finns det kanske andra modeller som lockar mer? För killar så finns det ju idag

Nu är det många som står inför ett val av jacka, som helst ska kunna bäras resterande del av hösten samt även till vintern. Kanske det är läge att investera i en lång dunkappa herr, som håller dig varm, eller finns det kanske andra modeller som lockar mer? För killar så finns det ju idag flera bra jackor att välja på. Nedan går vi igenom några av de favoriter som herrar brukar föredra att bära.

Yllerock

Under höst och vinter kan det passa bra med en rock i ylle. Det eftersom du kan börja bära den redan i oktober. Kombinerar du den dessutom med ett extra lager, så kan du även ha den under vintern, utan att frysa.

Parka

En parka är ett riktigt bra vinterplagg, särskilt om du ofta går runt och fryser. Den klarar av isande kalla vindar, samt att dess fodrade luva och längd håller dig varm om både nacke och ben.

Dunjacka

En dunjacka är även det ett bra val för dig som vill ha en varm jacka i vinter. Det finns dessutom grymt många bra modeller, både korta och långa.

Innan du bestämmer dig för jacka

Innan du bestämmer dig för vilken slags jacka du ska köpa, så kan det vara bra att fundera på vad du har för behov. Bland annat kan det vara bra att fundera på i vilka sammanhang du ska bära den. Ska du ha den på då du pendlar till jobbet bara, eller måste den även fungera för långpromenader med hunden? Ditt användningsområde avgör vad för material och hur tjock din jacka bör vara.

Sedan var det ju även detta med att välja färg. Ett bra sätt är att kika på vad du redan nu har i din garderob. Det indikerar ju vad du bör välja. Fråga dig även hur varm jacka du behöver ha.

Redaktion
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel