Smarta prylar som sparar pengar

Smarta prylar som sparar pengar

Många bäckar små är ett bra uttryck för hur du kan spara pengar i ditt hushåll. För det finns många ställen du kan spara på. Inte stora summor var för sig – men när de läggs ihop: då kan du spara tusenlappar varje månad! Nedan ger vi några enkla och snabba tips för hur du

Många bäckar små är ett bra uttryck för hur du kan spara pengar i ditt hushåll. För det finns många ställen du kan spara på. Inte stora summor var för sig – men när de läggs ihop: då kan du spara tusenlappar varje månad! Nedan ger vi några enkla och snabba tips för hur du kan spara på dina månatliga kostnader.

Lampor som automatiskt slås på/stängs av

Smarta lampor och ljus tar över mer och mer. Och det finns en anledning till detta – fördelarna med dem är många. Inte bara håller de tjuvar borta, är komfortabla och skapar en mysig stämning hemma. Det sparar också på elräkningen.

Ställ in lampor på att automatiskt gå av eller på vid specifika tidpunkter. Detsamma gäller apparater som står på standby trots att de lika gärna kan vara helt avstängda när du inte är hemma.

En smart termostat – sänk temperaturen när du är borta

En smart termostat är nästa tips. Den sänker automatiskt temperaturen när du inte är hemma under dagen. Automatiskt känner den igen att du har lämnat bostaden och slår därför av värmen. När du är på väg hem senare känner termostaten av det genom GPS:en på din telefon och du kommer hem till ett varmt och behagligt hem.

En låg kostnad

Kostnaden för smarta energisparande prylar i hemmet är inte längre hög. En smart glödlampa kan fås under 100-lappen och en termostat kostar inte mycket. Kostnaden sparas dessutom snabbt igen genom en lägre elräkning.

Tillfällig finansieringslösning

Har du svårt att för tillfället finansiera något för din bostad kan ett lån vara ett alternativ. Snabba sms lån kan fås inom några minuter och ansöks enkelt direkt från mobiltelefonen. Även för dig med betalningsanmärkning finns goda möjligheter att få ett lån.

Ett lån utan uc är ett lån utan att långivaren gör en kontroll mot upplysningscentralen, uc. För dig som någon gång haft en betalningsanmärkning är detta en stor fördel.

Redaktion
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel