Vädertåliga kläder för friluftsliv

Vädertåliga kläder för friluftsliv

Våren närmar sig och vädret är snart perfekt för att bege sig på en upptäcktsfärd ut i naturen. Vara sig du gillar att gå på fotvandring, tälta en natt eller campa i en hel vecka är det viktigt att ha rätt utrustning. På Outdoorbrands.se hittar du praktiska utomhuskläder och utrustning från många populära märken. Ta

Våren närmar sig och vädret är snart perfekt för att bege sig på en upptäcktsfärd ut i naturen. Vara sig du gillar att gå på fotvandring, tälta en natt eller campa i en hel vecka är det viktigt att ha rätt utrustning. På Outdoorbrands.se hittar du praktiska utomhuskläder och utrustning från många populära märken. Ta hjälp av denna checklista och packa ner allt du behöver för ditt äventyr!

Kläder

Det finns inget dåligt väder bara dåliga kläder. Innan du beger dig ut i naturen bör du alltså noga välja ut lämpliga kläder som är bekväma och vädertåliga, så att inte din vandringstur störs för att du blir kall eller blöt. Outdoorbrands.se friluftsliv butik erbjuder vatten- och vindtåliga jackor, anoraker och byxor för kvinnor, män och barn. För optimal komfort kan du investera i högkvalitativa underställ – en tunn blus, leggings eller långkalsonger som är varma och bekväma. En tröja av ull eller fleecejacka håller dig varm dygnet runt.

Skor

Att ha bra skor är A och O för friluftsliv. När man går i naturen är det extra viktigt att skorna är bekväma och ger stöd och skydd åt fötterna. Om det är vått ute bör du välja ett par skor av ett vattentåligt material, medan det finns lättare kängor och gymnastikskor som passar bra i sommarväder.

Ryggsäck

Välj mellan snygga ryggsäckar i olika storlekar och hitta en som passar din utflykt. En mindre ryggsäck som rymmer en vattenflaska och andra personliga prylar är bra att ha om man ska ut och vandra. Om du däremot ska övernatta utomhus kan du välja en större modell i ett vädertåligt material som är bekväm på ryggen.

Annan utrustning

Att övernatta ute i naturen är bekvämast med högkvalitativ utrustning. Om du ska sova i tält är det rekommenderat att investera i ett sovunderlag och en sovsäck anpassad till årstiden. Kom även ihåg att packa ner en lampa, kikare, hygienartiklar och tillbehör för mat och dryck.

Redaktion
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel